NODA Kyoko
|
|
Campus Career 【 display / non-display 】
-
Faculty of Core Research Natural Sciences Division, Assistant Professor, 2021.04 -
Research Field 【 display / non-display 】
-
Life Science / Life Science / Food sciences
Class management data 【 display / non-display 】
-
2024
Papers 【 display / non-display 】
-
納豆中の2,5-ジメチルピラジンと2,3,5-トリメチルピラジン生成における納豆菌の関わり
日本家政学会誌, , vol.73(1)(p.39 - 49), 2022.02, 筒浦 さとみ・鈴木 志保・山本 歩未・野田 響子・村田 容常, Original, Research paper (scientific journal), Coauthor
Presentations 【 display / non-display 】
-
Identification of β-carboline derivatives and their distribution during beer brewing
NODA Kyoko, KATO Ayumi, MURATA Masatsune, Domestic, 2023.03, , Not Invited, Main Speaker
-
緑豆もやしの炒め加熱におけるアクリルアミド生成
野田 響子・安東 ひまわり・多田 貴美子・佐竹 海音・中内 風花・筒浦 さとみ・島村 裕子・増田 修一・村田 容常, Domestic, 2022.03, , 日本農芸化学会2022年度大会, 京都(日本), Not Invited, Main Speaker
-
システインとフルフラールの強酸性下におけるメイラード反応により生成する色素化合物フルペンチアジネートの食品中での探索と生成経路の検討
野田 響子・岸本 真凜・島村 裕子・村田 容常, Domestic, 2020.03, , 日本農芸化学会2020年度大会, 福岡(日本), Not Invited, Main Speaker
-
チアミン由来の新規色素pyrizepineの形成条件、精製方法及び生成経路
來山 祥子・野田 響子・井越 明日香・村田 容常, Domestic, 2020.03, , 日本農芸化学会2020年度大会, 福岡(日本), Not Invited, Coauthor
-
キシロースの存在下でタンパク質の酸加水分解により形成される新規メイラード色素フルペンチアジネートの構造解析
野田 響子・増崎 瑠里子・寺内 優花・山田 眞二・村田 容常, Domestic, 2019.03, , 日本農芸化学会2019年度大会, 東京(日本), Not Invited, Main Speaker
Receipt of outside funds (Education, Research, Contribution to Society and industry-academia[government] collaboration) 【 display / non-display 】
-
Grant-in-Aid for Early-Career Scientists2022, 1,400Thousand yen