NODA Kyoko
|
|
Campus Career 【 display / non-display 】
-
Faculty of Core Research Natural Sciences Division, Assistant Professor, 2021.04 -
Research Field 【 display / non-display 】
-
Life Science / Life Science / Food sciences
Papers 【 display / non-display 】
-
納豆中の2,5-ジメチルピラジンと2,3,5-トリメチルピラジン生成における納豆菌の関わり
日本家政学会誌, , vol.73(1)(p.39 - 49), 2022.02, 筒浦 さとみ・鈴木 志保・山本 歩未・野田 響子・村田 容常, Original, Research paper (scientific journal), Coauthor
Presentations 【 display / non-display 】
-
システインと六炭糖の強酸性下におけるメイラード反応により生成する新規色素化合物の単離、構造解析および生成経路検討
田中 悠海・山内 一姫・村田 容常・野田 響子, Domestic, Poster presentation, 2025.03, , 日本農芸化学会2025年度大会, 札幌(日本), Not Invited, Coauthor
-
茶浸出液における色素化合物の分類と色への影響
柳川 未澪・野田 響子, Domestic, Poster presentation, 2025.03, , 日本農芸化学会2025年度大会, 札幌(日本), Not Invited, Coauthor
-
コク味調味料中の呈味増強効果を示す成分の同定
高橋 由歩・白井 伸生・山本 英作・野田 響子, Domestic, Poster presentation, 2024.10, , 第34回日本メイラード学会年会, 仙台(日本), Not Invited, Coauthor
-
納豆における2,5-ジメチルピラジンおよび2,3,5-トリメチルピラジンの生成
五十嵐 舞乃・野田 響子・筒浦 さとみ・村田 容常, Domestic, Oral presentation (general), 2024.08, , 日本生物高分子学会2024年度大会, 東京(日本), Not Invited, Main Speaker
-
Search for Spicy and Umami-Enhancing Compounds in "Liquid Shio Koji"
YAMAMOTO Risaku, SHIRAI Nobuki, TAKAHASHI Kenji, NODA Kyoko, CHIBA Satoru, Domestic, Oral presentation (general), 2024.03, , Not Invited, Coauthor
Receipt of outside funds (Education, Research, Contribution to Society and industry-academia[government] collaboration) 【 display / non-display 】
-
Grant-in-Aid for Early-Career Scientists2022, 1,400,000Thousand yen