論文 - 須藤 紀子

分割表示  103 件中 1 - 20 件目  /  全件表示 >>
  1. Revision of "Nutritional Reefernce Values for Feeding at Evacuation Shelters" and model menus: a qualitative study

    J Am Nutr Assoc, , 42巻2号(頁157 - 166), 2023年08月, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  2. Meal plans for meeting the regerence values using food items available in shelters.

    BMC Nutr, , 9巻(頁73 - ), 2023年06月, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  3. Foods provided at shelters during a heavy rain disaster: comparison of weighed food records between different numbers of days.

    Br J Nutr, , 133巻2号(頁253 - 261), 2025年, SATO Hiroka, SUDO Noriko, NAGAO-SATO Sayaka, TSUBOYAMA-KASAOKA Nobuyo, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  4. 給食施設におけるBCP(業務継続計画)と机上訓練のすすめ

    日本栄養士会雑誌, , 67巻9号(頁442 - 443), 2024年09月, 須藤紀子, 総説, 研究論文(学術雑誌), 単著

  5. Users’ Perspective on Revised Simple Simulator for Calculating Nutritional Food Stocks in Preparation for Large-scale Disasters

    Disaster Medicine and Public Health Preparedness, , 18巻(頁e108 - ), 2024年09月, TAKEDA Tamaki, SUDO Noriko, SHIMADA Ikuko, TSUBOYAMA-KASAOKA Nobuyo, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  6. 東日本大震災被災地の専門小売業者による食物アレルギー患者の支援活動からみえた食物アレルギー対応の課題と必要な体制

    栄養学雑誌, , 82巻6号(頁197 - 208), 2024年06月, 千ヶ崎 理子・須藤 紀子, 資料, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  7. 炊き出しにおける災害時要配慮者対応の可能性:炊き出し団体へのインタビュー

    日本健康学会誌, , 90巻2号(頁51 - 64), 2024年03月, 水野 怜香・須藤 紀子・島田 郁子・坪山(笠岡) 宜代, 資料, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  8. Impact of utility damage on meals for older adults after the Kumamoto Earthquake, Japan

    Asian J Diet, , 6巻1,2号(頁1 - 14), 2024年, SATO Hirok, SUDO Noriko, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  9. 避難所で提供される弁当の重量見積もりに使用する補助資料作成の試み

    日本健康学会誌, , 90巻6号(頁195 - 210), 2024年, 小林 葉月那・須藤 紀子・坪山(笠岡) 宜代, 資料, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  10. Lessons from a meal service training at a nusersing home in Japan under post-disaster utility disruption scenarios.

    Asian J Diet, , 5巻4号(頁113 - 123), 2023年12月, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  11. 災害時の栄養・食生活支援体制に関するアメリカと日本の比較

    日本栄養士会雑誌, 日本栄養士会, 66巻8号(頁25 - 31), 2023年08月, 柴村 有紀・須藤 紀子, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  12. Evaluation of food security using the food consumption score in rural Rwanda

    2023年, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  13. Nutritional intake differences in combinations of carbohydrate-rich foods in Pirapo, Republic of Paraguay

    2023年, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  14. 「書き込み式高齢者施設における非常時給食マニュアル作成の手引き」および「食事提供訓練用アクションカード」の開発

    2023年, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  15. Validity and reproducibility of food photographic estimation for evaluating meals at evacuation shelters

    2023年, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  16. Usefulness of simple meal screening using dietary assessment sheets for evacuation shelters

    2023年, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  17. 都道府県防災計画を対象とした実態調査―管理栄養士の役割と食生活指針に関する記載について―

    2022年03月, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  18. 災害時の栄養・食生活支援に関するガイドライン、マニュアル、ツールに関する質的調査

    2022年03月, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  19. Vitamin B12 intake and intrahousehold allocation of animal-source foods in rural Rwanda

    2022年, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  20. 自然災害とパンデミックを経験した熊本県の高齢者施設における事業継続に関する質問紙調査

    2022年, 資料, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

このページの先頭へ▲