論文 - 森光 康次郎

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  1. A novel biomarker for hyperglycemia MRX isolated from hydrolysate of glycated proteins

    Biochem. Biophys. Res. Commun., , 1998年, Oya, T., Kumon, H., Kobayashi, H., Akiba, M., Hosokawa, T., Kakimoto, N., Morimitsu, Y., and Osawa, T., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  2. Potent antioxidative isoflavones isolated from soybeans fermented with Aspergillus saitoi

    Biosci. Biotech. Biochem., , 1998年, Esaki, H., Onozaki, H., Morimitsu, Y., Kawakishi, S., and Osawa, T., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  3. Acrorein is a product of lipid peroxidation reaction

    J. Biol. Chem., , 1998年, Uchida, K., Kanematsu, M., Morimitsu, Y., Osawa, T. Noguchi, N., and Niki, E., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  4. Coat assembly directs v-SNARE concentration into synthetic COPII vesicles

    Mol. Cell, , 1998年, Matsuoka, K., Morimitsu, Y., Uchida, K., and Schekman, R., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  5. New antioxidative indophenol reducing phenol compounds isolated from the Mortierella sp. fungus

    Biosci. Biotech. Biochem., , 1997年, Hirota, A., Morimitsu, Y., and Hojo, H., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  6. Two oxazolyl compounds and a monosubstituted α-pyrone as free-radical scavengers isolated from a fungus

    Biosci. Biotech. Biochem., , 1997年, Morimitsu, Y. and Hirota, A., 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  7. Isolation of C-glucosylflavone from lemon peel and antioxidative activity of flavonoid compounds in lemon fruit

    J. Agric. Food Chem., , 1997年, Miyake, Y., Yamamoto, K., Morimitsu, Y., and Osawa, T., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  8. Ansamycin antibiotics as free radical scavengers isolated from Streptomyces by using the bactericidal action of hydroxyl radical

    Biosci. Biotech. Biochem., , 1996年, Morimitsu, Y. and Hirota, A., 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  9. Bioactive phenolic compounds from Catharanthus roseus and Vinca minor

    Natural Med., , 1996年, Nishibe, S., Takenaka, T., Fujikawa, T., Yasukawa, K., Takido, M., Morimitsu, Y., Hirota, A., Kawamura, T., and Noro, Y., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  10. USF-19A, a new lipoxygenase inhibitor from Streptomyces sp.

    Biosci. Biotech. Biochem., , 1995年, Komoda, T., Morimitsu, Y., Hirota, H., and Hirota, A., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  11. Cytotoxicity of green tea flavor compounds against two solid tumor cells

    J. Agric. Food Chem., , 1995年, Kubo, I. and Morimitsu, Y., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  12. Protein glycation inhibitors from thyme (Thymus vulgaris)

    Biosci. Biotech. Biochem., , 1995年, Morimitsu, Y., Yoshida, K., Esaki, S., and Hirota, A., 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  13. New indophenol-reducing 1,3 dicarbonyl compound from Streptomyces

    Biosci. Biotech. Biochem., , 1994年, Hirota, A., Hirata, M., and Morimitsu, Y., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  14. Inhibitors of platelet aggregation generated from mixtures of Allium species and/or S-alk(en)yl-L-cysteine sulfoxides

    J. Agric. Food Chem., , 1992年, Morimitsu, Y., Morioka, Y., and Kawakishi, S., 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  15. Optical resolution of 1-(methylsulfinyl)-propyl alk(en)yl disulfides, inhibitors of platelet aggregation isolated from onion

    Agric. Biol. Chem., , 1991年, Morimitsu, Y. and Kawakishi, S., 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  16. Inhibitor of platelet aggregation from onion

    Phytochemistry, , 1990年, Morimitsu, Y. and Kawakishi, S., 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  17. New inhibitor of platelet aggregation in onion oil

    Lancet, , 1988年, Kawakishi, S. and Morimitsu, Y., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

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