論文 - 赤松 利恵

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  1. Sex differences in the association between masticatory function and sarcopenia components: the Shizuoka study

    Nutrients, , 17巻6号(頁968 - ), 2025年03月, Nagao-Sato S, Kushida O, Kurita Y, Ozaki E, Kuriyama N, Kato M, Akamatsu R, Goda T, Tabara Y., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  2. Life events triggered frailty-related eating behaviors of older adults

    Clinical Nutrition, , 2025年02月, Sato-Nagao S, Kawasaki Y, Akamatsu R, Fujisaki K, Taniuchi N, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  3. 大学生協食堂における食品ロス削減の取組「OchaEco弁当」の結果評価・プロセス評価

    日本健康教育学会誌, , 33巻1号(頁34 - 44), 2025年02月, 久祢田珠暉,河嵜唯衣,赤松利恵, 資料, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  4. Association between mothers’ provision of vegetables and homemade meal strategies under time constraints in Japan

    Nutrition and Health, , 2025年01月, Yoshii E, Akamatsu R*, Hasegawa T, Fukuda K, Ainuki T, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  5. oint association of daily rest periods and sleep duration with sick leave: a one-year prospective cohort study of daytime employees in Japan

    Industrial Health, , 2025年01月, Ikeda, H, Kubo T, Izawa S, Nakamura-Taira N, Yoshikawa T, Akamatsu R, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  6. The association between father’s childhood meal preparation experiences and current cooking skills in preparing healthy meals for children and foodwork involvement in Japan: a cross-sectional study

    Global Health Promotion, , 2024年12月, Yoshii E, Shimpo M, Akamatsu R, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  7. Spending longer time in the kitchen was associated with healthier diet among Japanese older women with frailty

    Journal of Nutrition Education and Behavior, , 56巻10号(頁694 - 702), 2024年10月, Nagao-Sato S, Akamatsu R, Yamamoto S, Saito E, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  8. Workers’ experiences of improvement in work environment and mental health problems: A web-based 1-year prospective study for Japanese employees

    Journal of Occupational Health, , 66巻1号(頁uiae054 - ), 2024年08月, Izawa S, Yoshikawa T, Nakamura-Taira N, Moriishi C, Akamatsu R, Ikeda H, Kubo T. , 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  9. 労働生産性に対する不眠と朝食欠食の関連

    日本健康教育学会誌, , 32巻3号(頁148 - 155), 2024年08月, 増岡里紗,佐藤清香,赤松利恵,井澤修平,中村菜々子,吉川徹,池田大樹,久保智英, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  10. 幼児を持つ共働き世帯の父親の食に関する家事参画の実態および家事参画に関連する認知と就労状況

    栄養学雑誌, , 82巻4号(頁111 - 119), 2024年08月, 吉井瑛美,新保みさ,赤松利恵, 資料, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  11. Factors related to eating speed among adults: A scoping review

    Health Behavior and Policy Review, , 11巻4号(頁1655 - 1671), 2024年08月, Yoshii E, Shimpo M, Nagahata T, Akamatsu R., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  12. 勤労者における「美食家志向」の者の食生活の特徴

    栄養学雑誌, 特定非営利活動法人 日本栄養改善学会, 82巻3号(頁87 - 95), 2024年06月, 濱下, 果歩・赤松, 利恵, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  13. Japanese consumers’ interpretation of food origin information and their preferences for domestic foods

    Nutrition & Food Science, , 54巻3号(頁650 - 662), 2024年04月, Sameshima N, Akamatsu R, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  14. 特定健康診査の標準的な質問票の活用に関する実態調査

    日本公衆衛生雑誌, , 71巻4号(頁231 - 239), 2024年04月, 杉田由加里,鈴木悟子,齋藤良行,赤松利恵,田原康玄,中山健夫, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  15. 栄養・食生活分野のロジックモデルとアクションプランの例-バランスの良い食事を摂っている者の増加

    日本健康教育学会誌, , 32巻S号(頁S43 - S51), 2024年04月, 赤松利恵, 原著, 研究論文(学術雑誌), 単著

  16. Development and validation of the gratitude for food scale for Japanese adults

    Global Health Promotion, , 2024年03月, Kawasaki Y,Nagao-Sato S, Shimpo M, Akamatsu R, Fujiwara Y., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  17. 地域在住高齢者の食行動に影響を与えるライフイベントの質的研究

    日本健康教育学会誌31巻4号(頁201 - 209), 2023年12月, 佐藤清香,河嵜唯衣,赤松利恵,谷内ななみ, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  18. Understanding sustainable dietary behaviors in Japanese and German adults: A cross-cultural comparison.

    Resources, Conservation & Recycling, , 201巻(頁107330 - ), 2023年11月, Kawasaki Y,Nagao-Sato S, Shimpo M, Fujisaki K, Yoshii E, Bohnke J, Akamatsu R, Warschburger P, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  19. Cross-sectional associations of weekly time, social context, and motivation of exercise with mental health among workers.

    International Archives of Occupational and Environmental Health, , 97巻(頁23 - 33), 2023年11月, Harada K, Izawa S, Nakamura-Taira N, Yoshikawa T, Akamatsu R, Ikeda H, Kubo T, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  20. 日本語版Epicurean eating(美食家の食の楽しみ)尺度作成の検討

    栄養学雑誌, , 81巻5号(頁193 - 201), 2023年10月, 濱下果歩,赤松利恵, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

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