論文 - 赤松 利恵

分割表示  194 件中 21 - 40 件目  /  全件表示 >>
  1. 成人における生活習慣病のリスクを高める飲酒量と機能的・伝達的・批判的ヘルスリテラシー

    栄養学雑誌, , 81巻5号(頁202 - 209), 2023年10月, 大内実結,赤松利恵,新保みさ,小島唯, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  2. 調理頻度に関わる要因の男女別の検討

    栄養学雑誌, , 81巻5号(頁237 - 245), 2023年10月, 中易萌香,赤松利恵, 総説, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  3. ゆっくりよく噛んで食べている成人の主食・主菜・副菜をそろえた食事の摂取頻度

    日本健康教育学会誌, , 31巻3号(頁110 - 116), 2023年10月, 濱下果歩,赤松利恵, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  4. Protocol for a web-based study on the work environment and daily lifestyle of Japanese employees

    Industrial Health, , 2023年09月, Izawa S, Nakamura-Taira N, Moriishi C, Yoshikawa T, Akamatsu R, Ikeda H, Kubo T., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  5. 健康教育教材「けんこうニコニコカード」の開発-親子における利用可能性の検討-

    日本健康教育学会誌, , 31巻3号(頁151 - 162), 2023年08月, 吉井瑛美,會退友美,赤松利恵,長谷川智子,福田一彦, 資料, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  6. Influence of school education and advice received at home in the past on current food safety perceptions

    Food Quality and Preference, , 110巻(頁104958 - ), 2023年08月, Sameshima N, Akamatsu R., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  7. A cluster analysis of Japanese consumer perceptions concerning information about the safety of food products

    Food Control, , 149巻(頁109723 - ), 2023年07月, Sameshima N, Akamatsu R, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  8. Estimation of greenhouse gas emissions from Japanese healthy meals with different protein sources.

    Frontiers in Sustainable Food Systems, , 7巻(頁1232198 - ), 2023年07月, Sameshima H, Akamatsu R, Hayashi F, Takemi Y., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  9. Sensory profile of picky eaters among college female students

    Appetite, , 185巻(頁106518 - ), 2023年06月, Nagao-Sato S, Kawasaki Y, Akamatsu R, Fujiwara Y, Omori M, Sugawara M, Yamazaki Y, Matsumoto S, Iwakabe S, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  10. 環境保全と健康増進に資する「持続可能で健康な食行動」-項目作成と属性による実施頻度の検討-

    栄養学雑誌, , 81巻3号(頁101 - 110), 2023年06月, 河嵜唯衣,佐藤清香,吉井瑛美,赤松利恵, 資料, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  11. 皮膚カロテノイドスコアと自己申告による野菜摂取皿数の関連

    栄養学雑誌, , 81巻2号(頁93 - 100), 2023年04月, 外園海稀,佐藤清香,赤松利恵,鮫島媛乃, 資料, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  12. 高度経済成長期の学校給食-東京都の学校給食喫食者と学校栄養士を対象とした調査研究-

    国立歴史民族博物館研究報告, , 241巻(頁149 - 179), 2023年04月, 赤松利恵,渡邉紗矢, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  13. 単身世帯における調理頻度と主食・主菜・副菜のそろった食事の摂取頻度の検討

    栄養学雑誌, , 81巻2号(頁53 - 60), 2023年04月, 中易萌香,赤松利恵,小島唯,新保みさ, 資料, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  14. 飲食店において適量注文をする者の特徴

    栄養学雑誌, , 81巻2号(頁68 - 74), 2023年04月, 西田依小里,赤松利恵,頓所希望, 資料, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  15. Integrated consumers' sustainable and healthy dietary behavior patterns: Associations between demographics, psychological factors, and meal preparation habits among Japanese adults

    Appetite, , 180巻(頁106353 - ), 2023年, Kawasaki Y, Nagao-Sato S, Yoshii E, Akamatsu R, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  16. 食環境の認知およびヘルスリテラシーと健康日本21(第二次)の食行動の目標との関連

    日本公衆衛生学会誌, , 70巻1号(頁3 - 15), 2023年, 坂口景子,武見ゆかり,林芙美,赤松利恵, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  17. Associations between patterns of participation in community activities and social support, self-efficacy, self-rated health among community-dwelling older adults

    Journal of Psychiatric Research, , 157巻(頁82 - 87), 2023年, Nagao-Sato S, Akamatsu R, Karasawa M,Tamaura Y, Fujiwara K, Nishimura K, Sakai M, 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

  18. Restaurant managers’ readiness to maintain people’s healthy weight and minimise food waste in Japan

    BMC Public Health, , 22巻(頁831 - ), 2022年04月, Akamatsu R Tonsho N, Saiki M,Komatsu M, 原著, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  19. 高度経済成長期の学校給食の献立において使用された食材の検討-広島市の献立表より-.

    栄養学雑誌, , 80巻1号(頁69 - 77), 2022年, 渡邉紗矢,赤松利恵., 資料, 研究論文(学術雑誌), 第一著者相当

  20. Impact of the COVID-19 pandemic on food and drink consumption and related factors: A scoping review.

    Nutrition and Health. , , 1-12. DOI: 10.1177/02601060221078161巻, 2022年, Shimpo M, Akamatsu R, Kojima Y., 原著, 研究論文(学術雑誌), 共著者

このページの先頭へ▲